Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
jo je to mega droga a youtube je toho hafo treba tohle
http://www.youtube.com/watch?v=I9BUgMeihKY&feature=related
ovšem tohle tohle je mor
dost dobry cendo, vyborna prdel, akorat si to mohl sem dat jindy, nez kdyz mam delat milion veci do skoly, ted se od toho aspon hodku neodtrhnu
hele reknete si picovina,ale ja se na tom sek na pul hodky....fakt v pohode relax...sou to chemicky reakc ruznejch latek a vybusnin....specialne hlavne puntovi by se to mohlo libit...
http://dan-ball.jp/en/javagame/dust/
Přidal jsem článek do rubriky "Zápasy":::
Máš recht Dimo
co že ses dal na psaní prózy? jo a jeruz: doplatím, jak tě uvidím, příští týden nejspíš, kolik ode mě chceš? nepamatuji si, kolik jsem ti daval - myslím, že to bylo bez těch 300Kč za bordel-zálohu a samozřejmě nových 130Kč. Nebo se pletu?
???
Soudě podle jejich obnošených šatů, které byly na mnohých děravé, to byli nějací nádeníci.
Kdyby je kdokoli potkal, nejspíš by mu bylo jasné, že tito lidé, opustili své místo, bez dovolení svého pána, či něco ukradli a nebo někoho zabili.
Jeden z nich byl totiž v obličeji velmi bledý, ruce měl zpocené a jeho oči těkaly každou chvíli z jedné strany na druhou.
Oproti němu působil ten druhý muž vyrovnaným neli sebevědomím dojmem.
Kráčel pevným krokem a v jeho modrých očích se zračilo jisté odhodlání.
V tom ten ustrašený muž uchopil toho druhého muže za paži a přinutil ho zastavit.
„Co je?“ zeptal se podrážděně a svojí ruku osvobodil.
„Vím, že potřebuješ peníze, že jinak tvá žena zemře, ale já tě zapřísahávám, ve jménu Pána, panny Marie a syna Božího, otočme své kroky a vraťme se do vesnice.
„Pán, Pán, Pán…,“ ten mi nepomohl.
Nikdo z těch tří mi nikdy nepomohl, když jsem je nejvíc potřeboval!“
¨Druhý muž od něj odstoupil a hluboce se pokřižoval.
„Máš zařeknou mysl, bolestí a zoufalství, jinak bys něco tak rouhačského nikdy neřekl!“
Jeho společník se ušklíbl.
„Ano. Mám zatemněnou mysl, ale jen kvůli tomu, že náš Pán mi nechal umřít mé tři děti a ani nevyslyšel mojí jedinou modlitbu!“
„přestaň! Náš Pán je milosrdný, ale jestli nechal zemřít tvé děti, musel k tomu mít dobrý důvod!“
„Mlč!“vykřikl druhý muž.
„ Ne! Já ti nedovolím, abys jakkoliv hanil našeho Pána!
Ty, který tak nestoudně obcuješ se ženami, které k nám seslal samotný Dáběl a tvoje žena, prodává své tělo, jen proto, abyste měli co jist! Je posednutá ďáblem a já to jdu ihned zvěstovat!“
„To neuděláš! Jsme přece jako bratři!“
„Ale udělám,“ potvrdil jeho přítel, který už necítil strach, neboť věřil, že jeho kroky řídí Pán.
„to tedy neuděláš!“ vykřikl jeho přítel a v ruce se mu objevil řeznický nůž..
„Nedovolím ti, aby si mě nebo mé žene, která potřebuje léky, jakkoliv ublížil!“
Druhému muži po tváři přeběhl záchvěv strachu, ale ten zas vzápětí přešel.
„Chtěl jsem zachránit tvojí hříšnou duši, ale jak vidím, jsi už definitivně osidlech dablových a není pro tebe záchrany!“
Otočil se a odcházel, když ho ten druhý muž zezadu probodl.
Zasažený muž zachrčel, z úst mu vytryskl proud krve a poté se skácel k zemi.
Vrah se přinutil ke klidu a sklonil se k mrtvému.
S prudkým škubnutím vytrhl ten muž z těla svého přítele svůj nuž a chvíli si ho prohlížel.
Ten nuž byl celý od krve a čím déle na něj ten muž hleděl, tím víc byl fascinován krví.
Pohlédl na nehybné ležícího muže a poté se zas vrátil k tomu noži, na jehož ostří se stále leskla čerstvá krev.
Zaváhal, ale pak tu krev z toho nože slíznul.
Nejprve se otřásl,, ale když si líznul podruhé, projel mu tělem nepopsatelný popis rozkoše.
Byl to ten druh rozkoše, ke které ho nemohla přivést sebelepší žena.
Zhluboka se nadechl.
„Jestli takovou rozkoš poskytuje služba u Ďábla, tak jí s radostí přijímám“
Poté chtěl pokračovat v cestě, ale po chvilce ho ono tajemné nutkání přemohlo a on i s nožem poklekl k mrtvému a říznul ho nejprve do tepny na zápěstí a v okamžiku, kdy se vyhrnula krev, začal sát.
Tomu ovšem nestačilo a tak toho mrtvého říznul i do krku a teprve proud nové krve, ho dostatečně nasytil.
Když vstal, stékala mu krev jeho přítele po bradě, po krku, na oblečení.
V okamžiku, kdy to místo opouštěl, utvořila se kolem jeho mrtvého přítele velká kaluž!
Ohledně hor,cena se zvedla o 130Kč,páč nás jede jen 17,nejede Agáta.Peníze chci do středy!!!!!!! = 2260Kč,pokud mi to nedonesete do středy,tak pak mi to noste už vyměněný,čož je 2760SK
technika by neměl být problém a vánoce bysme mohli přeškat s 11 bodama což by nám nějákou tu vyší příčku určitě vyneslo (za předpokladu že za výhru sou 2 body)
tak sem koukal do tabulky a s jiliánov musíme vybojovat cenné body stůj co stůj
tak na tohle sem náhodou narazila,kdyby měl někdo chuť napsat Robertovi do vazební věznice,tak zde najde adresu http://www.robert-rosenberg.com/novinky/
ve fotogalerii najdete i takové "úžasné" fotky,jako třeba,jak se Robert prochází po ZOO
máš je tam dospiču a tady pozvánka na film http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10768
Přidán příspěvek do sekce: zápasy...
Hraje se, no mazec... !!!!
Zdravım brno, vcera sem se vratıl z turecka, takze kdyz mı nekdo hodıte prava na vkladanı obrazku, tak vam tu nahodım par fotek do fotogalerıe, jak to frcı v ıstanbulu...
ve čtvrtek se hraje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3
pravdy zivota:
1. svim jazykem se nedokazes dotknout vsech svych zubu
2. vsichni idioti, po precteni prvni pravdy, to vyzkousi
3. prva pravda je lez
4. prave ted sa smejes protoze si idiot
5. za chvily tohle posles dalsimu idiotovi
6. porat mas na tvari takovej stupidnej usmev