Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil aplik | 10.01.2008 15:49
hele kdo máte nvidia tak si tohle mužete stáhnout a jev tom aj hl2: deatmatch tak žebysme zahráli něco lepšího jak zasranou 1.6 countra http://www.steampowered.com/nvidia/#
Osobní profil aplik | 10.01.2008 15:47
ty vole dospo neblbni, začínáš bejt jak nějáká lama
Osobní profil Jonas | 10.01.2008 12:02
ja chci fotky, spousty fotek, dimovejch pet fotek me neuspokojilo
Osobní profil Dospa | 10.01.2008 11:57
Dela to chlapek s zenskou a ona se ho pta:" Ty vystupky na kondomu to pouzivas extra drazdivej Durex?" On ji na to odpovi:"Ne, to mam husi kuzi z toho jak ses hnusna"
Osobní profil Dospa | 10.01.2008 11:52
Jako omluvu ti tu napisu vybornej vtip z novyho maximu, az ho najdu...
Osobní profil Dospa | 10.01.2008 11:34
Apliku, nechtene sem ti smazal jeden prispevek, kdyz sem se dotkl palcem touchpadu milisekundu predtim, nez sem zmackl enter. Sorry. moh bys mi odebrat prava na mazani prispevku? celkem me to sere.
Osobní profil Barushe | 09.01.2008 23:08
Pánové, dopuručuji Vám odstěhovat se do Neapole, tato příjemná destinace je jediné místo, odkud Vás nevyhodí... větší bordel tam totiž už udělat nejde!
Osobní profil tomash | 09.01.2008 21:55
lenost ostatních sem myslel lenost vymáhat prachy
Osobní profil tomash | 09.01.2008 21:51
to ŠALVĚJ MASTER. Nechápu co nechápeš . částka je jasná. Za jiný sem zaplatil 450,tak bych aspon část rád viděl zpět.Asi je to tady dost nenormální(u nás) chtít svoje prachy za demence jiných. Je mě jasný že je to lenost ostatních, ale musíš v tom ode mě vidět výchovnej rozměr. Trochu si myslim že když jednou jedinkrát někdo ponese peněžní následky tak si to třeba jindy rozmyslí...nevim no. V zásadě je mě to uplně jedno,ale byla by tady nuda.
Osobní profil Zdenek Houba | 09.01.2008 21:23
Hlasuju pro cajty....
Osobní profil Dospa | 09.01.2008 21:03
Hej vyhlasuju soutez o nejdebilnejsi ceskou celebritu. Moji kandidati sou agata hanichova a pluto(hlavne je dobry, jak u toho pseudorapu sou ty titulky... )

http://www.stream.cz/video/12/22830-noisebrothers-a-mtv-2
Osobní profil InVertèbre | 09.01.2008 13:05
Pro POTENCIONÁLNÍ dlužníky (Dospa, Jonáš) a pro Toma: Já prachy za hajzl odmítám vymáhat - jestliže se domluvíte a budete něco rozdělovat, tak jasně že love neodmítnu, ale TOME - možná se mi to zdá a nějak ne úplně správně chápu tvé myšlení, ale nějak mi to co píšeš nedává smysl - v tom smyslu, že chápu tvůj záměr dostat 150 zpět, ale zdá se mi, že nalézám chyby ve tvých úvahách jak platit, co platit, za kolik co bylo atd. Osobně nemám čas se tímto zabývat a rozepisování výpočtů dle mně mi zabere více času, než kolik pro mě má hodnotu daných 150Kč, takže si to vyřešte sami, jen mi do očí bijou nějaké nesmysly, cos tady přispíval (bez urážky, třeba jde o chybu spojení "tvoje úvaha-text-moje úvaha"). Třeba se mýlím a něco mi uniká, každopádně jestli budete dělat takto velkou kalbičku, doufám, že se o tom dozvím (třeba na tomto fóru), abych mohl docestovat in da Brnohood včas.
Osobní profil Zdenek Houba | 09.01.2008 10:58
Kurva, jakej kouzelník do prdele? Není to ten, co je povješenej za prdel na dětským hřišti, že ne.... Ten by toho moc nevykouzlil, a ještě by přinutil pár lidí poblít se. Včetně mě.... ale v poho, blitky bývaj žlutý... no, podle toho, co se vlastně před tím žere. Takže doporučuju, banány, ananas, kukuřici, puding... atd. Ať se fandí dobře, správně, podle barvy... HU HU HU.... a těma prachama, už mě to tu vážně sere...., tolik keců o hajzlu, a co dresy, zázemí, ochranka, autobus, vole, co? HA? teda HU...
Osobní profil Da_Čenda | 09.01.2008 10:31
me je to celkem u prdele...date prachy nebo bude mejdlo,ale ne tom mejdle chci bejt tak at se to hlavne vi dopredu a ne ze to vykali 5 lidi a z toho 2 co to maj platit ...do nikoho nereju jen vim jak to nekdy dopada zatim pejs
Osobní profil aplik | 09.01.2008 10:27
měliste si nechat vystavyt doklad na vandalizmus (jako si nechal vystavyt minařík když demoloval na vranově) a nemuseli ste se tet dohadovat, jinak u šál žádnej posun, zápas je 17 doma od pul 9, možná přijde i kouzelník
Osobní profil tomash | 09.01.2008 10:19
A vlastně zase čekat než koupíte havanu a bude párty, tak to vyšumí a budeme mít hovno...peas
Osobní profil tomash | 09.01.2008 10:17
To Jone nemužeš brát co řekla bába...byla zmatená-to neni směroplatný...a navíc si určitě vzala něco za ty knížky plus ostatní zkurvený věci v místnosti(nespolečenské)...to by si za kus sprchovýho koutu vzala přes 8 litrů což je píčovina. Mam teda jinej návrh teda aby věřitelé nebyli nasraní. Vemu 3000 SK a kurz je 0,79. tozn. 2370 / 16 = 148,125Kč...tak esi to jinejm nebude vadit tak mužete dat tyhle prachy na hromadu a koupit za to havany+kolu+limetky...Jenomže je tady problém že se těžko potkáme v brzké době na párty všichni. mě o ty prachy nende radši si zapařim...ale jiní budou asi spíše pro prachy
Osobní profil InVertèbre | 09.01.2008 0:00
chci vidět nějaké fotky ze silvestra (tedy jiný než svoje) - tak kurva nebuďte líní a aspoň nějaký vyberte a nahažte je tam. koneckonců by to možná zajímalo více lidí, ne?
Osobní profil aplik | 08.01.2008 17:54
znáte tudle? Mr. Metaphor - Money (Ft. Pumpkinhead) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Kategorie: basketbal

Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 4

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Anketa

Chuck Norris

Jednou stál Chuck Norris v místě dopadu atomové bomby. Dodnes má trochu opálenější kůži.
1 (16,7%)

Chuck Norris nemusí jíst. Jídlo musí Chuck Norrisovat.
0 (0,0%)

Chuck Norris rozbrečí cibuli.
1 (16,7%)

Chuck Norris jednou snědl dort dřív, než mu stihli říci, že je v něm striptérka.
3 (50,0%)

Voda se vaří rychleji, když se na ni Chuck Norris dívá.
0 (0,0%)

Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé.
0 (0,0%)

Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků.
0 (0,0%)

V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít. Včetně samotného pokoje.
0 (0,0%)

Chuck Norris je schopný fotosyntézy.
0 (0,0%)

Chuck Norris umí mluvit Braillovým písmem.
1 (16,7%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz