Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Mám ty fotky správné velikosti a stějně to pořád nejde,asi sem idiot
2 Jonáš: Zabiju Tě
no jak vidim zajem ostatnich, tak debatu o adsense koncim, vypada to ze bych na to stejne klikal sam, a to mi nestoji ani za tu registraci
tak od ceho asi mame proxy servery? navic kdyz bys na to klikl aspon jednou pokazde kdyz se sem podivas, tak 10 denne mozna das...
mám podobnej pocit
Prumerne ti na to neklikne 20 lidi ale tak maximalne pet denne. Vsechno to bude ze stejnejch ip adres. Nevydela to vubec nic. A jesi neco jo,tak treba stovku mesicne. V tak maly objemu to nemuze realne fungovat.
jo,tak to vyzkouset leda....a apliku,je to Petyk a ne Prtik, ik kdyz je to vtipny, jako treba Keprta, Keprsa, Koňadra a Koprsa, proste slovni hratky
ono dost zalezi jaky reklamy nam to sem kopne, pokud by konkurence v danym oboru byla vysoka (napr. mame sportovne zamerene stranky -> online sázkové kanceláře), tak ti by byli schopni investovat větší peníze, než například pronajimatel nejake haly, apod.takze jsou tyto debaty opravdu jen spekulace...
ten vypocet je uplne na hovno, pac ta provize se muze pohybovat od par centu do jednoho dolaru, podle nabidky zadavatele reklamy. Dnes jsem zase narazil na typa co má průměr za proklik půl dolaru. takze to opravdu vubec neni smerodatny.
jo a k prtikovýmu propočtu, doláč je za 18kč čili 120*18=2160kč. a sme zase o něco přesnější
když nic tak alespon tu valí diskuze, po zkouškách aš nebudu mít milion pičovyn sem pro o tom věcně dikutovat a klidně aj poskytnout učet, beztak ho mám jen ze setrvačnosti
jeste jedna vec, co se ti dimo nazda na kombinaci: samotne cislo uctu + internet? ja osobne v tom nevidim jediny problem, popravde me nenapada jedina moznost jak toho v dnesni dobe zneuzit, pokud jsi ale slysel o nejakych podvodnych praktikach, ktere by se daly vyuzit, podel se o ne s nami, mozna nekoho muzes i inspirovat
ted jsem jeste vygooglil prehled borca kterej ma adsense na vice strankach a ma prumer 0,2$ za proklik. takze udelame odhad, kterej s realitou na techto strankach muze souviset nebo je uplne mimo, to ale tedka nelze vubec odhadnout. 0,2$ * 20p/d * 30d = 120$ * 20kc/$ = 2400kc. jeste jednou podotykam,ze to muze byt uplne lichy....
je to ale o pristupu, pokud by pri kazde druhe navsteve stanek nekdo na tu reklamu klikl, tak to neni 20 navstev denne... btw jak kdyby se tady smysl baveni se o necem jeste vubec bral v potaz
nj,dimo,kreditku nepotrebujem a uctu si muze zalozit kazdy kolik se mu zlibi (neni potreba duvod),ja mam ale problem trochu jinde...
2aplik: je to dost individualni, 20kliku denne, je tam uplne nepodstatna velicina, sami na strankach googlu pisou, ze jedina moznost, jak zjistit, kolik se na konkretnich strankach da vydelat, je umistit tam tu reklamu. pro predstavu: internetova "celebrita" radek hulan, si tim vydelava dle svych slov cca 15/mesicne. ma to ale na hafo navstevovanym blogu...
Mimochodem zkuste to dohrat dokonce, ono to neni az zas tak uplne lehky. A nebo me ty kocicky pripadnou vsechny stejny?
ta zkratka jezis nazaretsky kral zidovsky neni zadna propaganda,co sem k tomu mel napsat? krucifix? mimoto v ty chate byli akorat: Jezis, Panenka Marie, Marie s ditetem, malej jezis, ted z betlema - Josef, Marie, Jezule, nigga Baltazar a ti dalsi dva sasci a dobytek...no a zadny figurky typu Budha, Višnu, Šiva, Brahma, Mohamed, takze mate jenom Jezise, az budu kalit u budhistu nebo jinejch lidi tak dostanete fotky dalsich at vidite, ze nepropaguju jenom ty katoliky umasteny
mě by spíš zajímalo jakej je reálnej výdělek kdyby na nějákou reklamu kliklo, a tet sem myslím hodně optimistickej, 20 lidí deně. jestli to má totiž smysl se o tom vubec bayvt
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 4
koukam,ze se tu to rozjizdi v uplnej "beef", taky bych se pridal ale asi bych to pak pekne schytal, hlavne Luc by mi dal pekne pokourit