Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
2Pac je kral a ne prezident...timto se stavim na stranu monarchy 2Paca....pejs a vecer
2Pac jednou řekl a to pravdu bracho máš, nesuď člověka, dokud ho neznáš...
4 punta: dva sou tam proto že jeden z nich to prostě bude
a jeste me napada, ze prave ono protlacovani svejnara jenom kvuli tomu, aby tam nebyl klaus je nejhorsi, co de. Je to naprosto nekonstruktivni. Ten clovek muze bejt naprosta pica a ted to nikdo nevi a dalsich pet let se s tim nic nepude udelat. Radsi volim jistotu, ikdyz neni uplne idealni. mimochodem ale respekt pro opozici, ze ikdyz navrhli nekoho politicky neschudnyho, kvuli duvodum, ktery sem rekl predtim, tak je to clovek nejspis vysoce inteligentni a schopnej a ne nejakej buran, kterej si zaklada svoji karieru na slibovani pastelkovnyho. Btw cetl sem jeho zivotopis a budeto opravdu moc kvalitni a respektovanej ekonom ve svete. nicmene prezidontovani neni vubec o tom, jakej je ekonom, ale jakej je politik.
a jeste bych chtel touto cestou pozdravit brno, rodice, sestry a taky prarodice, ktery me prave poslouchaji.
Mir a respekt.
PS: Vracim se jedenactyho, tak kdybyste nekdo chteli popit nejaky ty spirits, tak se muzem domluvit a nalejt do sebe sracky. Bojim se, ze to bude dost tezky prezit navrat do posrane reality ve strizlivym stavu.
Hej taky trochu pridam. Sem zasadne proti svejnarovi z duvodu, ktery uvedl dima. Neni to cech, nikdo ho nezna, ale to nejdulezitejsi je, ze to neni politik. Osoba, ktera ma bejt prezidentem musi bejt politik a jesi se to da merit, tak to musi bejt nejvic politik v cele polititce, pac je nejvys. Svejnar neni politikem vubec. To uz i ten tlustej starej zaprdenej starosta myho vidlakova je vic politik nez svejnar. A tohle je hlavni problem. On nema zkusenosti, znamosti a je nevyzpytatelnej. Nikdo nevi, kam se po case prida (a k nekomu se pridat musi, bez toho to nejde.). Nikdo nevi, jestli bude stranit levici nebo pravici popripade komarum nebo posranejm zelenejm. Myslim, ze je lepsi mit jistotu v klausove anti ekologii a rozumovymu postoji k EU(ne prdelolezectvi do EU ale suverenite a racionalnimu mysleni o dusledcich napriklad casu zavdeni eura).
Taky mi klaus stoprocentne nesedi a verim, ze v tyhle republice muze sedet tak 1 procentu populace, ale je to dustojnej kandidat. Debata by spis mela byt, proc sakra neni opozice schopna najit kandidata cecha, kterej by mel neco viditelnyho za sebou v jeho kariere (profesni i politicke) a byla by to uznavana autorita. Kdyby se nekdo takovej nasel, tak sem rozhodne pro nehlede na jeho politicky zamereni,pokud by nebylo extremni jakymkoli smerem.
Dal bych tam Kellnera...jenze ten se na to pekne vysere protoze ma mnohem vetsi moc nez prezident.Treba to za par let na stary kolena veme...
Je mě celkem úzko z toho že na každým webu kterej sem zatím navštívil je nálada buď pro jednoh nebo druhýho kandidáta. V anketě co je v pravo sem hlasoval pro Klause, ale Apli je to tvoje chyba protožes tam nedal možnost "nevolil bych ani jednoho".
Moc se mě líbí Dimův názor že prezident má vládnout pevnou rukou.
Když nám po 1989 vládnul bezpáteřní humanista tak se průmysl dotal do sraček
Když byl prezident ekonom tak to taky nebylo a není žádná sláva.
Takže je na čase aby tento úřad zastal někdo další. nejlíp agent KGB
kašpaři, když budou furt pauzírovat tak se nikam nehnou
Severa si vyžádal deset minut technické pauzy pro klub KDU-ČSL, tj. do 17:30.
17:18 Premiér Miroslav Topolánek během Vlčkova projevu telefonuje.
17:16 "Navrhl bych postup, podle kterého budeme hlasovat na základě dohodovacího řízení," konstatoval Miloslav Vlček a vyzval, aby byli zákonodárci sečteni.
17:13 Vlček zahájil přerušenou schůzi.
16:58 V kuloárech se objevila informace, že po pauze přijde návrh, aby zákonodárci hlasovali o způsobu volby všichni dohromady. Předpokládá se, že v Senátu tento návrh může projít, narozdíl od Sněmovny, kde má silnější pozici veřejná volba, ohlásila z Hradu reportérka MF DNES.
16:41 Miloslav Vlček prodloužil pauzu o patnáct minut, do 17:15.
16:36 Ministr vnitra Langer nesouhlasí s tím, že by ODS volbu protahovala. "Pro nás je klíčová důstojnost volby, o jejím způsobu musí rozhodnout parlament jako celek," řekl reportérům České televize. Věří, že v 17 hodin zákonodárci začnou volit.
16:32ODS je podle zpravodajů MF DNES ochotna přistoupit na veřejnou volbu prezidenta. Ale jen za podmínky, že všechna tři kola volby proběhnou dnes. ČSSD s tím nesouhlasí.
16:31 Společná schůze poslanců a senátorů na Pražském hradě bude pokračovat v 17:00.
16:13 "Myslím, že bychom mohli prezidenta znát kolem 11. hodiny večer," řekl iDNES.cz předseda Senátu Přemysl Sobotka. Postával u jednoho ze stolků spolu se svými stranickými kolegy s cigaretou. Nezastíral, že je na zastánce veřejné volby rozzlobený. "Budeme respektovat rozhodnutí dohadovacího řízení," řekl s tím, že požadavku na veřejnou volbu nechtějí ustoupit. Připomněl, že tak se volil prezident Havel, kdy každý z poslanců vystoupil a řekl, že z pověření toho a toho závodu volí Havla. "Tam se nechci dostat," řekl Sobotka a naznačil, že podobný způsob volby náleží minulosti.
16:07 Předseda Sněmovny Miloslav Vlček přerušil schůzi na patnáct minut.
Myslím, že bychom mohli prezidenta znát kolem 11. hodiny večer," řekl iDNES.cz předseda Senátu Přemysl Sobotka
myslím žes to vystihl tak jak to je, souhlasím s houbou
Koukám, že se tu rozhořela silná debata, a dokonce velice aktualizovaná, o našich kandidátech. Já rovnou říkám, že souhlasím s tím, že švejnara tu nikdo nezná, souhlasím i s tím, že nemůžeme přesně vědět, co by tu mohl udělat a dá se souhlasit i s těma líbivýma kecama. Ale na druhou stranu, těch líbivej keců, kterých jsme, tu svědky, má plnou hubu i náš pan president Klaus.
Nemá cenu tu rozebírat všechny jeho malichernosti, bráno od toho, jakej je pragmatickej politik (kterej nemá srdce), přemýšlí jen o tom, jak by se mohl nadřazovat (vzpomeňme na chvíle, kdy se urazil, že mu Moravec neřekl pane Profesore...). Nemá cenu tu ani zmiňovat situaci v 90. tých letech, kdy tu všichni kradli, a on se neuměl rozhodnout, a udělat pořádný zákony, který by tomu udělali přítrž (dnes se říká, že váhal a bál se udělat něco razantního)
To o tom amerikanství, to jsou jen populistický kecy. A ten, kdo argumentuje tím, že to tu švejnar nezná, a že neví, jak to tu chodí. Byl tu! Například při volbě presidenta Havla v roce 1993 do čela nové ČR a jeho cesty do ČR nejsou spočítatelný na prstech jedné ruky.
Ale pryč od těchhle žvástů.
Myslím si, že to všichni i uznají, že dnešní politická uroveň je úděsná. A kdo ji nastartoval a nechce se pustit je p. p. Klaus. Dítě, který se ještě pořád nemůže odtrhnout od cecku, kterej už dávno vysál.
Myslím si, že Švejnar je dobrým stavebním kamenem pro zlepšení politické úrovně - Klaus je zárukou toho, že se nic mněnit nebude. Já mám za to, že potřebujem změnu.
Nemluvě o tom, že počet živočišných druhů, podle Klause roste.
Má někdo takovej, kdo řekne toto, právo být presidentem. Myslím, že nejméňe vyrovnává ten deficit švejnara s jeho Amerikanstvím (domnělým).
at navrhnou nekoho cistyho koho vsichni znaj...treba nakyho politickyho vezne jak Havla....treba Roubala (ten ale mozna neni ani tak politickej jako masovej)
Podle vizáže vypadá na hulibrka spíš Švejnar. Vlastně na mě působí dojmem nějáké rozmrzlé houby která je nechutnější než hovno a to že do ní člověk šlápne je ten první pocit když ji uvidí... :
http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?strana=1&galerie=prezident&foto=LPO20f2ad_p2008020 Nadruhou stranu se Klaus oženil s nestvůrou
http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?strana=1&galerie=prezident&foto=LPO20f37d_143216_1 Což těm ošklivějším z nás dává naději že právě u Klasuse najdou pochopení.
PS: Schveinerei
4 jeruz: jo o tom jakej je politik švejnar nevym ale zato zatraceně dobře vým jakej je politik klaus, takže použiji frázi z trpaslíka: Klaus? ne, děkuji.
4 jon:jestli padne vláda kuli tomu že švejnar bude prezident tak to jen ukáže tu demenci co tam teďka je a bude to jedině správně ale jak tak znám naše politiky tak se nakonec něják domluvý aby nepřišli o koryta
Já vás opravdu nechápu,myslím vás socdemáky...to opravdu chcete dávat ze svých platů cigánům a nefakčenkům?!Tohle podporujou ti vaši Paroubkovci.A s tím Švejnarem naprosto souhlasím s Dimou.Koneckonců to říkám celou dobu..Jinak nikdo z vás co by chtěli Švejnara neví jakej je politik.Nevíte,co od něj můžete čekat.Vždyť jak dlouho ho znáte?!Já osobně jen od té doby co ČSSD přišla se svým kandidátem na prezidenta.Nemůžete přece usuzovat podle těch líbívejch keců co vykládá.Jásně,kdybych chtěla být prezidentkou taky vám budu servírovat na stříbrným podnose klasický kecy o tom jak: nemůžu se zavděčit všem,ale určitě Vás vyslechnu a budu o Vašich slovech přemýšlet.Kecy prdy...
ja nepodporim nikoho,kdo se vynoril odnekad zprdele americke a navic ho navrhla hlavne strana blbouna paroubka jenom proto, aby ze sebe zas delal zmrda, ten kokot vsechno bojkotuje, ma blby kecy a dela ze sebe kretena jenom proto ze premierem neni on a socani ted nemuzou rozdavat jak predtim...no a kdyz tam bude ten idiot sbejnar tak padne vlada a ten blb (paroubek a kscssd) udela vsechno proto aby to tady zas kurvili
mluví jako čecho-american, třeba když pletl výslovnost některých slov u svého předpřipraveného projevu při volbě.
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 5
anti-ekologie: Klaus píše knížky (napsal jich snad víc než 30, jestli mi Katka nelhala nebo se nepletu) a prý je to občas zajímavé počteníčko. sic už nevím, o jaké knížce mi to vyprávěla, ale na to, že je Katka docela dost pro-ekologická, pomalu takový malý místní greenpeace, tak po přečtení jeho jedný knížky s jeho EXTRÉMISTICKÝMI NÁZORY NA EKOLOGII A HOSPODÁŘSTVÍ se rozhodla přehodnotit některé své postoje vůči ekologickým tendencím a ekologii, jak se jeví v dnešním světě. když mi o tom vyprávěla, spíš jen doplnila pár základních informací, který jsem měl o ne-ekologičnosti ekologie, nebo minimálně o její nehospodárnosti či neefektivnosti některých píčovin, co se snažíme vymýšlet, abychom tady přežili ještě pár let. nečetl jsem to, ale jak to už ve světě chodí, klidně bych věřil tomu, že jeho názory, které se prezentují v kachních novinách jako extrém, má docela dost racionální opodstatnění. zda má pravdu ten nebo onen (ekolog) nehodlám rozsuzovat, jelikož mě to nepřísluší. a to, že řekl při jednání s bursíkem, že živočišných druhů přibývá - bursík to vytáh při své dnešní řeči, klaus reagoval docela podrážděně a něco mu na to říkal, takže jak to bylo, ví snad jen ti, co byli na té schůzi, kde něco takového