Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
cenda:tj, ale vzhledem k tomu, ze nevim co to je oralni sex prdeli, tak jsem dal klasiku anal...
anketa je super ty vole to zase muselo bejt mejdlo...
hele máte někdo buben nebo je zavřenej u kejma v garáži a kejm je v prdeli na horách aj s rodičema?
jone, ten dědek ješty doteď vykopne nohou výš než ty a při vystoupeních dělá občas "provaz" (takový to extrémní roztažení nohou jak karatisti) - což sice občas vynechá kvůli bolesti zad, ale opravdu bys netypoval, že s jeho hlasem, vyzáží a fyzičkou mu může bejt šedesát... co se jim však musí upřít je (patrně už pokročilá) senilita a taky to, že jsou tam jen dva původní členové. novo starý bubeník, kt.tam ted je je docela fajn, ale solo kytarista je píčus oproti původnímu.
punta - show bude realy coool ale musel by ses fakt snažit mě přesvědčit, abych tam šel... věcnými argumenty
no jo krygl,takovej malej,ale je to 0,5L,kulatej,nebo jak to mám popsat!!!
to se stalo ve faces? kua, jak kdyby to bylo poprve nebo naposled... jone, ted se priprav na mesicni martyrium pri chozeni do faces za maxem a doprosovani se,aby ti konecne ten jeho kamos tu bundu co omylem vzal vratil.gl
neboj max tu bundu najde.dyt vis ze te ma rad
ty vole nebeduj porad s prezidentem, mohlo to dopadnout mnohem hur, treba by tam moh byt svejnar ale kdo by zaslouzil zabit, tak nakej curak co mi vcera v klubu otocil bundu i s vecma...takze kdybyste nekoho na ulici potkali v my perovce adidasce, tak o odchytte a ja zhavim letlampu a kleste na trhani bradavek
krygl?
kill kill kill
tak je to v prdeli, sem nasranej.pičus prezidentem.a nic s tim nemužem dělat.zabte ho někdo prosím
Jak se viděla to video o plzeňským v úvodu,4Houba:mám pocit že mám u vás na chatě zapomenutej oldschool krygl
to neni punta?
podle předběžných informací... Klaus je presidentem... ach jo...
koukám že punta s tou peterdou dopad ještě dobře http://media.rozzlobenimuzi.com/privileg/belza/images/fuuuj/utrzeny_ruce.jpg
To s tebou naprosto souhlasím!!!
boboska je aspon kus milfny
boze at hlavne nezvolej toho zajice
ten dopis sem uz videl,nevim jestli je to vazne, nebo prdel, slo to napsat i jinak, ale takhle je to od srdce(taky nejsem rasista, posloucham negrovskou hudbu ) a co hur, je to dost pravdivy ten povl nic nedela a akorat parazituje,samej problem s nima
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 2
podle ankety teda ses asi jedinej kdo to nevi