Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil aplik | 06.05.2008 11:38
tohle musím sehnat stůj co stůj http://www.haluze.cz/show/opasek/1187/
Osobní profil aplik | 06.05.2008 11:32
bohužel mam v pondělok duležitou zkoušku takže se nezučastním, i když bych rád, každopádně budu držrt palce
Osobní profil Jonas | 06.05.2008 9:57
no tak ja do toho du cece, ale az v patek, musim se teda domluvit s ostatkem s cestou.......kalit a fandit
Osobní profil InVertèbre | 06.05.2008 1:58
www.nechciradar.cz
Osobní profil InVertèbre | 06.05.2008 1:15
kalit a fandit. jste všichni srdečně zváni!
Osobní profil InVertèbre | 06.05.2008 0:29
v brně tento týden pravděpodobně budu, ale není to jisté, navíc nevím kdy a jaké budou mé možnosti odvozu - jestliže bude synchronizace úspěšná, pak mohu nabídnout odvoz na místo pro 4 lidi (jelikož nejpozději musím být v kralupech v pátek ráno, tzn.že v brně budu nejpozději ve čtvrtek večer, takže jestli chcete využít této možnosti, pak pro mě je jediná varianta ve čtvrtek večer), a samozřejmě by se jelo rovnou tam. přespání ve stanech nebo autech (já volím auto). chlast bude k dispozici v omezené míře před závody, až se kohoutek otevře naplno v sobotu večer - pač to buď budu slavit nebo zapíjet žal

jde pouze o to, domluvit se
Osobní profil InVertèbre | 06.05.2008 0:23
Kralupská míle/kalba - nové informace:
vypadá to, že v kralupech se už od čtvrtka budou sjíždět účastníci a jiní zainteresovaní, kteří tam s roční pravidelností mají srazy, takže se tam vytvoří stanový/lodní kemp, také za podpory toi-toi-hajzlíků takže mě v souvislosti s tím napadlo, že bychom tam mohli zakalit už třeba od pátku a v neděli jet zpět (kdy přijet a kdy odjet záleží na domluvě). já tam každopádně budu přítomen, abych měl dobrý místa a stihnul vybudovat nějaké naše stanoviště. je to přímo v centru města, takže bez problémů s jídlem, organizace má obstarat hygienu. během toho se tam bude moct normálně jezdit, takže pro případné zájemce také svezení na člunu (bez lodního průkazu pouze jako spolujezdec, bude přítomna policie...). v sobotu jsou pak samotný závody, který začínají v jednu. předpokládaný počet závodníků 20-30, ale návštěvníků se očekává trochu více - minimálně celé kralupy n.vltavou. mám slíbenou účast od několika pražských, jak jsem dneska obvolal pár lidí, tak se mezi vámi najdou také zájemci. nejjistěji vypadal kejm, malina, jonáš a punťa, ale pamatuji si, že se vás o to zajímalo více, tak se snad domluvíte.
Osobní profil El_Punťa | 04.05.2008 15:09
když zabít tak zabít do mrtva http://www.youtube.com/watch?v=s66QUVtyDpc&feature=related
Osobní profil aplik | 04.05.2008 10:34
v uterý je zápas, ale nevim kdy a nejdu tam páč mám ve středu zkoušku tak si to něják zjistite a dojděte tam. peas
Osobní profil El_Punťa | 03.05.2008 22:39
doprdele proč není vrstling třeba v rondu
Osobní profil Jonas | 03.05.2008 17:22
chuligan jak starej Hogan
Osobní profil Dospa | 03.05.2008 16:36
Dalsi odkaz na wrestling, ale toto je dokonaly. doporucuju dokoukat az do konce. Pripadne mi to jak Monthy Pythons flying circus.

http://www.youtube.com/watch?v=UqHdKB48Tio&feature=related
Osobní profil Dospa | 03.05.2008 15:37
Ty vole, di uz s tema vtipama do hajzlu
Osobní profil Jonas | 03.05.2008 15:02
ty frky sou dobry, ale ten posledni s krokodylem je pakarna nejvic
Osobní profil aplik | 03.05.2008 13:51
Víte jak ulovit krokodýla ?
Určitě ne, tak já ti to řeknu:

Potřebuješ na to: Rybářskej prut, aritmetický tabulky, maso na gril, gril, jablko, dvě pletací jehlice a příručku na lov jelenů.

A jak to uděláš...

Přijdeš k řece, kde předpokládáš výskyt krokodýla a nahodíš prut. Jenže na prut krokodýla nechytíš, takže začneš grilovat maso, abys ho přilákal. Ale než je maso ugrilovaný, tak to chvíli trvá, a aby sis zkrátil to čekání, tak si sedneš k tomu prutu, chytáš ryby a čteš si aritmetický tabulky. Jenže aritmetický tabulky jsou strašně nudný čtení, takže usneš. Mezitím se ugriluje to maso, krokodýl ho ucítí a vyleze z vody. Tam uvidí tebe jak spíš a chce tě sežrat, jenže tam uvidí ty aritmetický tabulky, tak si je začne číst, ale aritmetický tabulky jsou hrozně nudný čtení, takže usne. A kdo dřív usne, tak se i dřív vzbudí. Ty se teda vzbudíš, uvidíš vedle sebe spícího krokodýla, hrozně se vyděsíš a vezmeš jednu tu pletací jehlici a bodneš mu jí do oka. Jenže pletací jehlicí krokodýla nezabiješ, takže ten krokodýl se akorát vzbudí, nasere se a začne tě honit. A ty jak zdrháš, tak upustíš to jablko. No a jablko nepadá daleko od stromu, tak na ten strom vylezeš, počkáš si, až tě krokodýl dožene a když se za tebou na ten strom začne sápat, tak mu bodneš do druhýho oka tu druhou pletací jehlici. A krokodýl se dvěma pletacíma jehlicema v očích vypadá skoro jako jelen, takže dál postupuješ podle příručky na lov jelenů.
Osobní profil aplik | 03.05.2008 13:48
Na jedné vesnici slouží dva policajti - Jožka a Ferka. Jelikož slouží převážně
v noci, tak vyfasoval Jožka baterku a Ferka na oplátku obušek. Jednou v noci
jsou na pochůzce a na Ferku přijde nutkání navštívit velkou stranu. Zaleze si
tedy do chroští. Po chvíli se z křoví ozve úpěnlivý hlas:
"Jožko, půjč mi, prosím tě, tu baterku!"
Jožka se mu vysmívá:
"To si chceš posvítit na to hovno?"
"Kdepak hovno, to už jsem měl třikrát v ruce, ale obušek nemůžu najít..."
Osobní profil aplik | 03.05.2008 13:45
Přijde cigán do cukrárny, kopne do stolu, odplivne si na zem a spustí:
"Hele, šéfe, nemáš tu něco od algidy?"
Prodavač vytáhne pistoli, do cigána vyprázdní zásobník a pro sebe si zamumlá:
"Jasně že máme, ty šmejde...Magnum..."
Osobní profil aplik | 03.05.2008 13:43
Muž povídá svojí manželce:
"Jdu koupit prase, uděláme jelita a klobásy."
A vzápětí synovi vypálí takovou ránu za ucho, že se posadí.
Žena na Něho křičí: "Zbláznil ses nebo co?
Chceš ho zabít?
Co ti udělal?"
A muž povídá: "Už ho vidím, debila, jak to žere bez chleba!"

Kategorie: basketbal

Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Anketa

Chuck Norris

Jednou stál Chuck Norris v místě dopadu atomové bomby. Dodnes má trochu opálenější kůži.
1 (16,7%)

Chuck Norris nemusí jíst. Jídlo musí Chuck Norrisovat.
0 (0,0%)

Chuck Norris rozbrečí cibuli.
1 (16,7%)

Chuck Norris jednou snědl dort dřív, než mu stihli říci, že je v něm striptérka.
3 (50,0%)

Voda se vaří rychleji, když se na ni Chuck Norris dívá.
0 (0,0%)

Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé.
0 (0,0%)

Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků.
0 (0,0%)

V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít. Včetně samotného pokoje.
0 (0,0%)

Chuck Norris je schopný fotosyntézy.
0 (0,0%)

Chuck Norris umí mluvit Braillovým písmem.
1 (16,7%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz