Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
no koukám že sem tu dlouho nebyl,
tak předně říkám že odemě prachy za set neuvidíte, to si rovnou mužem koupit na večer jeden a nemusíme řešit kdo ho vezme dom, natoš řešit jesi je to demence nebo ne.
dále bych se chtěl zeptat jesi někdo pude 16. na zápas husovis
a dotřetice přidávám technožida http://www.stastnevdovy.cz/videa/hudba/zidovska-harfa.html
Dnes je v Mersey party moji fakulty,takze ja du urcite tam. Serte na faval a podte taky.
Dneska je na favále kalba ped a fsps.Já tam jdu určitě
Ja dneska chcu jit urcite kalit.. Nejlépe do klubu, tak sem nahodte nejaky napady, at mame z ceho vybirat...
dospe:ok,o tom by se dalo uvazovat
ps:dete vecer nekdo do hospody?
18. ročník Ig Nobeloviek
http://osel.cz/index.php?clanek=3990
Skratka ig pochádza z latinského ignobilis – nevznešený.
Nojo petiku, ale to by taky znamenalo, ze ty bys mel bejt pro udelat nebo nainstalovat a predelat nejakej dobrej redakcni system, kterej by umel prinejmensim to, co tahle picovina tady na banda.cz
Nikdo jinej nez ty to neudela.
jsem pro dat kilo a koupit rovnou brnohardcore.com
„Alban je fotbalista, ale naposledy hrál před dvěma lety ve Švédsku ve čtvrté lize; od té doby se plácá od ničeho k ničemu. To, že ho Agáta sbalila na koupališti Petynka, bylo jeho vysvobození. Po několika dnech už se k ní nastěhoval a jeho jedinou prací je mačkání tlačítek na ovladači od televize. Celý den totiž leží na gauči u televize, nebo sedí se svými bratranci v hospode .........no tak to si to umi nekdo zaridit
tome: a?
dospe: to jestli si tak vypatlanej necham na tvym svedomi ja si nic nemyslim... je to ale demence to uznavam, kurva lidi na co jsme to mysleli? popravde jsem ale nevedel, ze se to stehuje, takze bych ho tam stejne nechal. kdo ho tam nechal poprve?
Ale jak rikam, je mi to jedno. Na novej klidne prachy dam. A hlavne se na nej musime co nejdriv slozit, aby uz konecne byl.
Verim tomu, ze by me to napadlo. za tim si stojim.
myslis, ze sem tak vypatlanej, ze bych celej vecer hral poker a pri odchodu to zapomnel a nechal ho tam. A ke vsemu ze bych tohle dal dvakrat po sobe v romezi tydne, peto?
Jediny co vime je, zes tam byl taky petyku..
skoda zes tam dospe nebyl ty, pokr set by se urcite zachranil.
Ale nemuzes se kurva vymlouvat na nejaky zazity zvyky. Porad je to kokotina, ktera se jentak nekomu nepodari. Je to nepochopitelny, jak muze bejt nekolik lidi zaraz vypatlanejch z chlastu, ze na neco takovyho zapomenou.
desetniky uz nejsou v obehu, tak asi chteji misto nich neco.
nojo, je to dementni situace, navic sem byl u obou, tady je videt jak je zazitej fakt ze pokr set se nechava odjakziva v hospode....jinak by me zajimalo co s tim chce ten negramotnej vrchni o oazy delat, pravdla nezna a jeho kamaradi urcite taky ne, pac sou to marijasnici
Ale je mi to samozrejme uplne uprdele a priblizne tech osm petek klidne dam.
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 8
utrus penize