Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
hmmm tak nevim no,esi ne u čendy tak leda v labyrinthu tak už sem konečně napište kdo de aji kdo ne at je to zřejmý
hele nevim jesi to dneska dam... kdyz nekam pudete tak jeste uvidim jesi se pridam,ale u me dneska ne.
pokr jo,vidim to tak na 8,doufam že to tak vidí aji čenda a dalších aspon 5 lidí,reagujte a potvrzujte
hele hecherovka má skoro stejný logo na záložce jako Brno hardcore
to je hodne dobry punto.
zitra nemuzem, mame husovickej match
ja bych sel zitra pokud to pujde, pokud by bylo dost lidi, tak bych to dal klidne formou turnaje, treba za kilco.
šel bych
neska by mohl vyjit pokr u cendy, kdo by sel tak at napise, cenda at potvrdi at vim, jetsli mam od svany shanet set
a ten článek je značně znepokojující, zajímalo by mě porovnání s hrozbou vzniku rakoviny plic vlyvem kouření cigárek, myslím že by to z rakoviny varlat udělalo exotickou chorobu
myslím že si pudu hodit jeden recovery tool, včera sem patchoval a trocha to skřípe
Klasifikace slivovice
0.05L - demo
0.25L- trial version
0.5L - personal edition
0.7L - professional edition
1.0L - network edition
1.75L - enterprise
3L - for small business
5L - corporate edition
flaška doma vypálené slivovice - Home edition
poharik na rozlučku - Service pack
ranní poharik - Recovery tool
pivo - Patch
coca-cola, fanta, 7-up - Trojan viruses
Kuřákům marihuany hrozí rakovina varlat až dvakrát častěji
http://osel.cz/index.php?clanek=4261
Dvojnásobně zvýšenému riziku čelí také muži, kteří užívají marihuanu dlouhodobě a začali s tímto nešvarem už během dospívání.... - tohle je teda rána pod pás
jo vo co de??!!! do teďka sem sekal a řezal do zdí a jedl cihelnej prach... docela me sere že se tady bavite o něčem co má souvislosti s ohrožováním mravní výchovy mládeže a já nevím co to je
vo co de kua?
tooooo joooooooo
jojo do googlu to leze secakramensky rychle
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3
takže je to domluvený na 8 do labyrinthu,potvrdili:já,jonas,tom-rozuměj rusál,zuzana,malina plus asi ten čenda