Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
budu doma hrat age,mam toho hodne....stavet farmy,kacet lesy...radsi taky zustan doma, muzem hrat spolu
pane boze nechodite spolu nahodou? co vecir de nekdo?
Nedám,vezmu!!!
Dej mu šváno
Jasný,že mám nasraný kecy, pučuju Vám ho z dobré vůle i s tím,že se musím spoléhat na to,že ho někde vožralý nenecháte,což by ve finále sralo jenom mě,páč ho otec neukradl někde ve školce,ale koupil ho...nechceš na něj dávat ani korunu mě je to fuk,se klidně dalších 100let skládejte na 3x dražší set pro dospělý...
da_čendo dej si facku a prober se
a je tam Loop Troop? ty sem ejste nevidel....
jinac vcera euroligovej zapsa finale final four narez nejvic....tak na dovolenoou sand do recka ne?
http://www.bbarak.cz/articles.php?id=6049&cid=70
tak co tome furt pochybujes ze bude jen Lady Sovereign? a porat budes mit ty keci ze na hip hop kempu nic neni?
tak ticho vsichni pochybovaci a kupujte listek
jinak ho mam doma a sem ochotnej si jit dneska zahrat...je tu jeste nekdo takhle ochotnej se tim zatezovat a dat naky ?
to sem si mohl myslet ze buses mit nasrany keci svano...nemyslel sem ze nejsem rad ze s nim hrajem a ze nam ho pujcujes ted kdyz neni s cim jinym hrat ...ale to ze nestoji za penize a rozhodne bych na tenhle detskej set nedal ani kacku
tak ja ho koupim a budu si od vas brat provizi 5% z kazde vyhrane castky.
ja kdybych ho mel tak uz Vam ho davno dam....a byl by urcite uz nekde v prdeli
když se s ním něco stane,tím myslím,že ožralí poztrácíte žetony někde ho necháte nebo nevím co,tak u toho jedinej blbec budu já. Být ty na mým místě,tak ho taky grátis nikomu nedáš
ok, tak já si ho zas vemu dom a hrát se bude až se bude chtít mě...se složte na vlastní když ti ten můj nevoní
svano dyt za to snad ani nemuzes chtit penize...je detskej a v plechove krabicce...
a rovnou se můžete domluvit na tom,že se složíte a koupíte ho ode mě
Nebyla by vule zaraz dat i pokr? neni to tezky skloubit tyhle dve hospodsky aktivity myslim. nechcete nekdo vzit set?
tak čenda pořešil nějákou hospu kousek od domečku
tak hovno, nemaj tam normální místo na sezení čili nemáme nic domluvenýho
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3