Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
a jeste na tom tome kralovsky v(i)delas! apliku, ja myslel, ze mas problemy jenom s cestinou.
protože to je jediný co mě na tom sere, každej moc dobře vý jesi tam byl nebo ne, a demence že se tihle lidi nedokážou domluvyt, uznat chybu a koupyt novej set je něco co nezastíníte žádnejma blbelma kecama o směšnejch částkách atd. takže se nad sebou zamyslete a pak tady mějte silácký řeči
tak těch 27 dej zamě tome ty, dlužíš mě za fotbal 25, tak ti pak ty 3kč doplatím, no a tet uš teda nic nebrání koupi novýho setu co? když uš se teda na to musí skládat mermomocí všichni, i to co to neposraly
Ok, tohle bych bral nevadilo by mi koupit set. Co na to Jonas?
jak ted tak přemýšlim tak je to vlastně uplně nereálný, vlastně taková utopie
dobře mam teda pragmatickej nápad(Dospe ), jistš si všichni vzpomínáte jak sme byli na horách a za dospu a jona sme cálovali asi 15 kil za hajzl, novej set je mnohem levnější, na jejich slibovanou kalbu nikdy nedošlo,tak by to mohli odčinit tímhle kaufem.....jinak by se totiž eště mohlo stát že se aplik posere když dá 27 korun-což nemužeme riskovat to sami uznáte
Hlavne celkove nechapu, jak nekdo muze nechat set, s kterym celej vecer hraje v hospode. A to dvakrat po sobe. Komedie.
Myslel sem to tome jako legraci... Samozrejme je mi tech par korun u prdele a dam je. Spis nechapu Cendu, kterej koupil pred rokem nejdebilnejsi set, jakej se prodava, ze ted by nechtel svane dat prachy za ten jeji, kterej mi pripadne hodne dobrej za ty penize.
i kráva pozná že když ji dá ohrdník 2x ránu tak potřetí to nemá smysl skoušet...
no a to je právě ono, jak si krásně švána za ty léta zvykla na naši demenci, tak bysme si měli zvyknout aji my Dospe Apliku a nevim eště kdo nechtěl dat prachy, ste stejný pasáci jak my a diliny co nechali 2 sety během 7 dní v jedné hospodě
Mrdat, nic nedam, aby ho pak nekdo nechal dvakrat po sobe v hospode a jeste nedokazal priznat chybu a shazoval to misto na svoji blbost, tak na toho pinkla, ze on za to muze...
Když počítám i sebe tak 270
no leda by se nekdo hecl a koupil to sam na valstni triko, protoze tu byl nekolikaterej pokus v hospode, kdy mel kazdej dat nakejch 80 korun na velkej set, takhle by to bylo za 30....(uz slysim ty reci, ja nemam drobny , dam ti to pak
Je naivni si myslet, ze vubec tenhle odkup od svany by se podaril.
právě, že 3 stovky akorát
no, vzhledem k tomu, že ste šulini a když sme se chtěli složit na něakej pořádnej set, tak se na to skoro všichni vysrali doprovázejíc to dementníma keceama, tak bych možná byl pro koupit tendle děckej,pač vy se na víc nezmůžete , kolik bys za něho Šváno chtěla?
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17110-nejkratsi_boxerska_kariera_v_historii.htm super americkej debil
klikni na start, spustit, tam napis cmd, do prikazove radky vepis:
telnet towel.blinkenlights.nl
a cekuj star wars
mam napad na dalsi tematickou kalbu...vsichni pujdem za christophera walkena...to je ten divnej herec, mam masku jeho xichtu, muzu vam to poslat a vsichni si jo vyrobime
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 6
mě na nějáký koruně nesejde