Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

protože to je jediný co mě na tom sere, každej moc dobře vý jesi tam byl nebo ne, a demence že se tihle lidi nedokážou domluvyt, uznat chybu a koupyt novej set je něco co nezastíníte žádnejma blbelma kecama o směšnejch částkách atd. takže se nad sebou zamyslete a pak tady mějte silácký řeči

tak těch 27 dej zamě tome ty, dlužíš mě za fotbal 25, tak ti pak ty 3kč doplatím, no a tet uš teda nic nebrání koupi novýho setu co? když uš se teda na to musí skládat mermomocí všichni, i to co to neposraly

Ok, tohle bych bral nevadilo by mi koupit set. Co na to Jonas?

jak ted tak přemýšlim tak je to vlastně uplně nereálný, vlastně taková utopie

dobře mam teda pragmatickej nápad(Dospe

Hlavne celkove nechapu, jak nekdo muze nechat set, s kterym celej vecer hraje v hospode.

Myslel sem to tome jako legraci...

no a to je právě ono, jak si krásně švána za ty léta zvykla na naši demenci, tak bysme si měli zvyknout aji my Dospe Apliku a nevim eště kdo nechtěl dat prachy, ste stejný pasáci jak my a diliny co nechali 2 sety během 7 dní v jedné hospodě

Mrdat, nic nedam, aby ho pak nekdo nechal dvakrat po sobe v hospode a jeste nedokazal priznat chybu a shazoval to misto na svoji blbost, tak na toho pinkla, ze on za to muze...

Když počítám i sebe tak 270

no leda by se nekdo hecl a koupil to sam na valstni triko, protoze tu byl nekolikaterej pokus v hospode, kdy mel kazdej dat nakejch 80 korun na velkej set, takhle by to bylo za 30....(uz slysim ty reci, ja nemam drobny , dam ti to pak

Je naivni si myslet, ze vubec tenhle odkup od svany by se podaril.

právě, že 3 stovky akorát

no, vzhledem k tomu, že ste šulini a když sme se chtěli složit na něakej pořádnej set, tak se na to skoro všichni vysrali doprovázejíc to dementníma keceama, tak bych možná byl pro koupit tendle děckej,pač vy se na víc nezmůžete

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17110-nejkratsi_boxerska_kariera_v_historii.htm super americkej debil

klikni na start, spustit, tam napis cmd, do prikazove radky vepis:
telnet towel.blinkenlights.nl
a cekuj star wars

mam napad na dalsi tematickou kalbu...vsichni pujdem za christophera walkena...to je ten divnej herec, mam masku jeho xichtu, muzu vam to poslat a vsichni si jo vyrobime

Kategorie: basketbal
Návštěv: 60506
Dnes: 0
Online: 6
mě na nějáký koruně nesejde