Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
protože se ti tu na to každej vysere aby nesl za něco zodpovědnost, děláš jak kdybys nikdy nedoplácela prachy za něcí bordel
začínám uvažovat, že si ho koupím sám.. na poker nechodím, nemám cas.. u me bude v bezpečí..
at koupi set aplik...neustale nadava, ze neda dvacias, takhle se o ten set bude starat a nikdy se nam neztrati
tak souhlasím s dospou, proč si nekoupí set lidi co ho chcou a choděj hrát? dit vám muže být jedno esi dám já 27 korun nebo ne, se domluvte 4-5 lidí co chdíte hrát ta pondělky nebo kdy, kupte si to a dejste stím uš pokoj
Pičo, to je genialni mit na othle optimalizacni model. Nevzdavej to.
tak se na to vyser, stejně je to pičovina
do řiti ta kokotská diskuze píše uplně jiný věci než píšu já kua, měl sem promyšlenej optimalizační model,ale ta vyjebaná banda mě fakuje kurvááá
x......počet lidí co dá, y(Kč)......částka zaplacená jednotlivcem i, i=[1,2,..,10].....celkový počet lidí co hrají pokr, Dospe tvoje rovnice je teda x(i)>=1, potom by y=4, potom y
chyba v diskuzi
x......počet lidí co dá,
y(Kč)......částka zaplacená jednotlivcem i,
i=[1,2,..,10].....celkový počet lidí co hrají pokr
dospe tvoje rovnice je teda x(i)>=1, potom by y=4 potom by y
Bohuzel to predpoklada existenci minimalne jednoho cloveka, co by doprovolne dal.
Idealni by bylo, kdyby dal, kdo by chtel dat a ten, kdo nechce, by dal hovno. A pak ten kdo by nedal, by nemoh nic namitat, az se tenhle set za mesic nekde zsae ztrati.
ja si naopak apliku mylsim ze je velkej rozdil jestli nekdo da 27 korun nebo 100, recma o kolektivni zodpovednosti niceho nedosahnes,leda toho ze se opet zadnej set nekoupi (vzhledem toho ze sem u ztraty byl, taky bych se na to skladal s dalsima 4ma lidma, ktery u toho byly taky a to by delalo 60 korun...)
Pravda apliku. Vstric svetlym zitrkum s kolektivnim majetkem a kolektivni zodpovednosti. Se sovetskym svazem na vecne casy...
já sem u těch ztrát taky nebyl kua,jen chcu aby se to pohlo (a taky sem chtěl trochu rozvířit vody tohodle diskusního kroužku )
koukám jone že furt nechápeš to, že problém není v tom jesi dát 20 nebo 100 ale v tom, že nemá smysl kupovat kolektyvní majetek když není kolektivní zodpovědnost
ja du na trenal ( mozna jeste par lidi odsud taky)
A byl by nekdo pro dat dnes pokrovej vecer na rozehrati pred chlastaci stredou?
ja nevim, tak ja teda tech 22 korun dam ted zalezi kdy a komu....
(jetsli de o to, ze by to mel zaplatit nekdo z dluhu nekym jinym, tak za me to muze platit-
rusal
lukin
nikca
shemale
a kdovikdojeste (tim nemylsim ze bych vam dluh mazal, jenom odectu castku co byste prispeli za me na set....
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 2
ja jenom nechapu co se nam tady snazi aplik dokazat...pokud de o to vyvlikonout se z 30ti korunovyho poplatku, tak to delas nejlip jak dovedes...nebo v nas chces probudit ducha odpovednosti, tim ze nas potrestas tim, ze koupi setu zhatis a my se nad sebou zamyslime, protoze misto pokru budem hrat doma age...? to si nejsem jistej jetsli je to ta spravna cesta... takze o co tady vlastne de?