Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
ten termín beru...sem taky pro nějaký to chorvatsko i když mě serou šutry a beton na plaži...(beton mě sere všemožně nejen na plaži) a taky nás to nezrujnuje...
Jo já bych jel s holkou
kolik nás pojede?
navíc když je u moře dycky tak posraná nuda http://www.youtube.com/watch?v=yRgp0l-VOLY
neřikej že ho doma u toho věčnýho honění nemáš dost , btw nepočítáme s tebou to je snad jasný
KONEČNĚ BUDU MÍT KLID
no vidis, uz s tebou nikdo nepocita
NEPŘEDPOKLÁDÁM ŽE SE MNOU POČÍTÁTE ALE JEN PRO PORÁDEK: VETKNĚTE SI MOŘE ZA KLOBOUK
nojo hovno,dyt já sem to spletl,myslel sem od pulky července, do konce července...srpen za kamna vlezem
sem taky pro ten červenec
to ja sem pro pulku cervence teda (max. prelom cervence srpna)...muzeme se rozdelit, nebo hlasovat, ale dulezitejsi mi rpijde anketa Co tě dostává před snídaní..., byla by jí skoda
Nejdřív je třeba vědět kolik nás fakt pojede a ujasnit si termín,já bych například mohl jen od pulky srpna do konce..tak esi by chtěl jet někdo taky tagle(beztak mate hovno na práci) tak se přihlaste a mužem začít plánovat něco reálnýho a esi nás bude aspon 10,tak by to chtělo vymyslet už ted...vidim to na nějaký apartmány vedle sebe nebo tak...a sem klidně pro chorvatsko,kam bysme se mohli rychle dostat autama...
jinak ty zájzdy zase nebudou tak růžový...zkoušeli ste někdo zadat plnou cenu s letadlem...mě vychází nejlevnější něco kolem 12ti táců...a vlastní dopravu bych si asi nelajzl po zkušenostech z minulýho roku s řeckem...na sicilii je to tak stejně daleko no a u sardinie se podel mě stejně prodraží trajekt nehledě na to že to štreka taky je...tak nevim no...
přesně tak...ale rozdávaní statních peněz náckům je už fakt zhýralost...to bych zatrhnul
TAKY BYCH SE CHTĚL JEDNOU ZAŠÍVAT V EROPSKÝM PARLAMENTU ZA HROMADU PENĚZ....
jo vypadá to dobře,ale 8 dní je málo...nebo to byl jen ilustrační záběr?
jinak Sardinie me taky nevadi...a vypada to levny, tojo..a pekne taky
jojo, protoze si pamatuju jak se rvalo v patek corleone, takze sicilii (o zadne vesnicce corleone v sardinii sem neslysel)
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=sicilie+corleo
ta vesnice tam fakt je
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 5
termín mám v píči.. hlavne uz tam bejt a pít pívo na pláži.. předpokladam, ze vic, jak 10 nas nepojede..