Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
do jaké doby? ten sklep je dospo pro kolik lidí? 15 nebo jaks to říkal? jinak já sem pro, sice mám tetka jinačí věci na řešení ale minimálně to bude dobrá párty a těch není nikdy dost, jinak se přikláním pro drobnej přesun na 11 páč to je sobota, v něděli by moc lidí asi nejelo, TAK SE DIŠTAK VYJÁDŘETE V ANKETĚ
A co jako budem delat do te doby??
Mám možnost udělat letošní oslavu narozenin 12. července ve vinným sklípku za pohořelicema. Každej by dal 200 korun a mohli bysme vypít vína, co hrdlo ráčí. Je možný tam vpohodě zaparkovat, rozdělat stan, je tam gril, elektřína, tekoucí voda a pro ty ,co nechcou stan, tak se dá spát i v baráku nad sklípkem, kde je místo tak pro 10 lidí. Co vy na to? a hlavně co na to Aplík??
jako já myslim si že sem dobrej bůh
má te uš nějákej ten termín dovolené? abych věděl jesi se mi zase vyserete na narozky
ou jé
si děláš prdel
ok, doufam, ze zitrejsim treninkem to stahnu z tech 25s
Petyku, tak ve stredu slez v Lužánkách. Kdyz zabehnes stovku pod 13 vterin, dostanes ode mne za kazdou vterinu běhu 15,-
zkus premyslet poslednim clankem patere...mozkem to stoji za hovno...pokud nekoho fascinuje ten vysokej cernej tak at na nej jede za spoustu penez...nakonec co s nema ne?!
vyjde to tak na cca stejny love.
jestli se tak moc chcete koukat na bezici lidi za penize, tak ja vam to v luzankach zabehnu pod 10kc/vterinu.
já za to nemužu že čteš jak análfabet
dlužíš mě vole 800 za ten tvůj blbej příspěvek
vzhledem k tomu že mam volno po škole, tak mam čas se zabývat do detailu blbýma nápadama všech kolem, takže jestliže nejlevnější jízdný do ostravy stojí 180x2=360 plus 80 za vstup=440, za situace že na tom meetingu bude všechno kromě bolta stát za hovno tak to máme 440/30(vteřin co bude běžet)=skoro 15 korun za vteřinu co poběží a jenom čtení tohodle pitomýho příspěvku je něco kolem 25 vteřin,tak si to dokážete představit...
ty vole, kdyby bezel pomalejc, tak se na neho klidne podivam...takhle mi to fakt pripadne moc kratky za ty lowe
je fakt, ze pobezi i dvoustovku a ta trva 20 vterin tome
tak vidíš
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3
Nás tam teď bylo 25 a bylo to úplně vpohodě. Vleze se tam mrtě lidí. S tím datem máš provdu, na to už sem taky koukal. Budem to slavit jak v Améru noc předem. Bylo by dobrý, kdybych to věděl co nejdřív, abych to mohl zamluvit.