Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
no jasně vykup běžné neekologické elktriky je 1 a ž 2 koruny za kW/h ...
Jinak co nějáká kalba dneska?
dokonce mě to (qip) psalo že zítra má švána narozky... co je na tom pravdy Zuzano??
jj, ekologie je zhouba penezenek a mozna i lidstva, tak tak
jinak sobota, to je jasny, nedele je pícovskej den...i kdyz o prazdninach je to fukar
ten náš stát je fakt banda čůráku, prahc nejsou ale pseoudoekologie se vude podporovat stůj co stůj, mrdky vymrdyný
Fotovoltaická elektrárna vyrábí v tuzemských podmínkách proud kolem 1500 hodin ročně. Investice dosahují podle neoficiálních zdrojů 100 miliónů korun na jeden megawatt instalovaného výkonu a zaplatí se za deset roků - ovšem jen díky výkupní ceně stanovené letos na 12,79 Kč/kWh a garantované na dvacet let.
8:50 a uš sem čumělo 15 lidí, sme ale raní ptáčata ( nebo spíš noční zevli?)
4dospa: nevým jak FLvěkové musím se zeptat ale maj z vás strach tak jich asi moc nepojede, přece jen je to jiná forma lidí
4tomas: ty vole neděle je snad ten nejblbější den jakej v týdnu muže být, kdežto sobota vyhovuje každýmu at pracujícím nebo zevlům
jo ale reaguju na to spani (chcani) ve stanu, ne na to ze je potreba setrit...
svana:
ne v nedělu ne,to bych se celej víkend musela šetřit
já bych to dal na toho 12 až...
pojedu určitě,jenom bych radši teda spala v baráku než ve stanu a ještě radši na posteli,páč posledně když sem spala na zemi,tak to nedopadlo moc dobře
Nakonec by nás totiž mohlo být i přes dvacet.
A co F.L.Věkové a lidi od tebe Apli? Ja bych aji řekl pár lidem ode mě. Ačkoliv tou dobou o pra´ázdninách tu nikdo stejně nebude.
tak jak 10 lidí řekne že jede tak bych tam brnkl
Celou dobu sem myslel, ze jo, ale nakonec bych nejradsi spal.. Kdybys ale vymyslel neco krutýho, tak se pridam..
nejaka putyka dnes vecer?
Jasně, chlastání ve sklepě ruleš
Jedu.. a do te doby se budu taky vopijet po putykach..
ja do toho du...a zatim se budu opijet po putykach no
Kategorie: basketbal
Návštěv: 60479
Dnes: 0
Online: 3
vtipek po ranu: jak udelat, aby zenska kricela jeste deset minut po orgasmu?
utrete si pero do zaclon...